Creșterea prețurilor la facturile de gaz și de curent au dat peste cap pe toată lumea. Numeroase vedete s-au plâns de facturi colosale și astă pare să fie doar începutul. Pe aceeași temă a discutat și Dani Oțil și le-a mărturisit telespectatorilor ce face pentru a mai reduce din costuri. Toată lumea s-a amuzat copios.

În stilul caracteristic, Dani Oțil a abordat teme scumpirilor la facturile de gaz și curent. Matinalul de la Antena 1 a început și el să simtă diferența și deja a luat măsuri. Vreme se răcește, centralele au pornit, iar consumul de gaz o să le facă multora gaură în buzunar. Așa că Dani Oțil nu a găsit altă variantă și a apelat la divinitate.

Prezentatorul și-a făcut altar în fața contoarului de gaz și se roagă în fiecare seară ca factura să nu fie una mare. Însă, până acum se pare că rugăciunile sale nu au fost auzite.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Sper să fie informațiile cum trebuie ca să opresc și eu centrala. Că am pornit-o acum trei zile. Eu am contorul de gaze unde parchez. M-a întrebat soția dacă fac pană în fiecare seară când mă întorc. I-am spus că nu, doar mi-am făcut altar la contorul de gaz.

Aprind două bețișoare parfumate și mă rog, stau în genunchi. Dacă pot să opresc centrala măcar încă o lună, n-ar fi rău! M-am sătura, mă dor genunchii de la atâta rugăciune, că am și piatră rubică acolo.”, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, pus pe economie! Ce face matinalul de la Antena 1 pentru a mai micșora facturile. „Mi-am făcut altar…” Social media

„Familia asta este făcută să mă ruineze”

Mai mult, pe lângă factura la gaze, Dani Oțil încearcă să limiteze și factura la curent. Însă, toată familia pare să fie împotriva lui. Toată lumea din casa acestuia știe să aprindă becul, chiar și micuțul Tiago, însă nimeni nu își mai amintește să îl și stingă.

„La mine în casă trebuie să fi inginer, să umbli după toți membrii ca să stingi becurile. M-am transformat în tata, fraților. Tata le stingea la trei camere care toate făceau cât o garsonieră, că acolo stă și acum. Acum am înțeles de ce adesea după noi intra o mână care stingea becul tot timpul.

Și ăla micul nu știe să facă multe, dar știe să aprindă becurile. Familia asta este făcută să mă ruineze. Cineva l-a învățat să le aprindă, nimeni nu l-a învățat să le stingă. Și mai îmi aduc aminte că tata era supărat că folosim foarte multă hârtie igienică. Și la asta va fi foarte greu să intervin”, a mai spus Dani Oțil.