Dani Oțil debordează de sinceritate, inclusiv în matinalul pe care îl prezintă de atâția ani.

Dani Oțil prezintă alături de Răzvan Simion cel mai longeviv matinal de la noi din țară. Cei doi au mii de emisiuni la activ. Tocmai când publicul credea că a aflat cam totul, Dani a uimit audiența. Prezentatorul a recunoscut că a fost curtat de persoane de același sex, lucru care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Dani Oțil și Răzvan se completează de minune în viața profesională. Cei doi sunt la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni și nu le este deloc ușor să stea patru ore live. Totuși, cei doi au atâta experiență în spate, încât totul decurge natural. Inclusiv în cazul interviurilor, prezentatorii știu cum să își paseze responsabilitățile.

Încă de dinainte de pandemie, Dani Oțil și Răzvan au venit pe TV cu rubrica „Am/ N-am”. De-a lungul timpului, zeci, poate chiar sute de invitați au luat parte la provocare. De data asta, Dani a decis să ia și el parte la joc și să nu o lase pe invitata lui, Lili Sanda să se simtă singură.

Dani Oțil nu este dorit doar de femei. Cum a reacționat prezentatorul când a primit avansuri de la bărbați
Instagram

Dani Oțil nu se ferește să fie sincer în fața telespectatorilor

La un moment dat, una dintre curiozități a fost destul de „picantă”. Întrebați dacă au sau n-au fost curtați de o persoană de același sex, Dani Oțil nu a stat prea mult pe gânduri. Soțul Gabrielei Prisăcariu a fost cât se poate de sincer și a răspuns afirmativ. Asta a reușit să îi uimească pe toți, mai ales că matinalul nu a vorbit deloc despre asta, până acum.

Dani nu a părut deloc deranjat de această situație ci, din contră. Prezentatorul a văzut partea plină a paharului și s-a simțit flatat că până și bărbații au remarcat cât de bine arată.

„Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…” a spus Dani Oțil, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.