Vloggerul a fost taxat de mai multe celebrități din showbiz-ul românesc

George Buhnici a creat controverse nu doar în mediul online, ci și în rândul vedetelor și a oamenilor de televiziune. Dani Oțil se regăsește pe lista celor care l-au atacat în mod subtil pe fostul jurnalist de la Pro TV. Se pare că nimănui nu i-a picat bine afirmațiile făcute de celebrul vlogger. Zilele acestea, bărbatul a deschis paginile tuturor ziarelor. Au fost transmise replici acide la adresa lui și a fost pus la zid de numeroși internauți. Iată ce a încercat să evidențieze și Dani Oțil printr-o postare pe rețelele de socializare, în care apare alături de soția sa. 

Ce a scris vedeta TV în mediul online

Dani Oțil a publicat o imagine cu Gabriela Prisăcariu în costum de baie și a făcut o remarcă prin care îl atacă pe George Buhnici. Descrierea pe care a pus-o acesta la fotografia respectivă este cea prin care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”  l-a criticat pe fostul jurnalist de investigație.

„Noroc că nu are corp de minoră”, a scris Dani Oțil în dreptul imaginii cu soția sa. Astfel, a făcut aluzie la ceea ce a declarat George Buhnici despre propria sa soție. Desigur, comentariile au apărut repede, iar internauții au lăudat-o pe partenera de viață a prezentatorului pentru felul în care arată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Buhnici se mândrește cu corpul de minoră al soției sale

Printre afirmațiile făcute de vlogger, s-a aflat și una despre corpul partenerei sale, Lorena Buhnici. Bărbatul a lăudat-o pentru felul în care arată și chiar a menționat că se aseamănă cu o minoră.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Apoi, într-o postare pe Facebook, fostul jurnalist a încercat să își explice afirmațiile și a spus că nu este prima dată când o laudă pe soția lui că arată mai tânără. De altfel, chiar el spunea că acum circa trei ani a scris într-o postare pe Instagram că Lorena Buhnici arată ca „o minoră”. Prin urmare, nu înțelege de ce oamenii se simt revoltați acum și acum câțiva ani nu l-a criticat nimeni.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii