Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt foarte activi pe social media, iar pe Instagram le arată mereu fanilor ceea ce fac în fiecare zic. Recent, Gabriela a intrat pe un teren minat și a decis să îi facă soțului ei o surpriză, aranjându-i hainele și arucând ceea ce nu mai este folositor, în concepția ei.

Gabriela Prisăcariu este o soție model, iar Dani Oțil este un norocos că o are în viața lui. Cei doi formează un cuplu modern și foarte îndrăgit de către urmăritori. În ultima vreme, Dani a fost prins cu foarte multe proiecte care au implicat plecarea sa de acasă pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Acum, că s-a întors acasă, soția lui a decis să facă ordine și disciplină și a început cu dressingul cu haine. Pentru că este model și a activat mulți ani în acest domeniu, Gabriela are grijă ca Dani să arate mereu impecabil și acolo unde este cazul, îl ajută să își aleagă hainele.

Dani Oțil, mesaj la ceas de seară pentru Dana Budeanu. „Danuța, love your forever”

De data asta, Gabriela nu a stat prea mult pe gânduri și a început curățenia de iarnă. Soția lui Dani își vinde o parte dintre haine pe o aplicație celebră, iar asta pentru că hainele ei sunt într-o stare excelentă. Însă, nu același lucru se poate spune și despre piesele lui Dani.

Dani, garderoba la control

Modelul a intrat să facă ordine și a scos plase întregi de haine vechi pe care soțul ei fie nu le mai poartă, fie sunt demodate, fie sunt într-o stare destul de degradată. Din păcate, Gabriela nu și-a putut duce planul la final.

Dani a intervenit și a cerut ca soția lui să aducă toate plasele pentru a verifica dacă hainele selectate de Gabriela trebuiesc aruncate. După ce s-a uitat foarte atent, acesta a ajuns la concluzia că o mare parte dintre ele merită să fie salvate, ba chiar ar putea fi lăsate moștenire lui Tiago.

„N-am cu cine! Dana Budeanu, dacă ne vezi, m-am măritat cu cineva de lângă Botoșani. Este o curea Disquared. Este, oficial, prima curea care a ajuns în București. Când purta Dani Oțil Disquared în Ciao!… N-am cu cine! V-am pupat, s-a închis la pâine! Dănuța, love you forever!”