Dani Oțil este primul nume de prezentator care îți vine în minte atunci când te gândești la o emisiune matinală. Colegul lui Răzvan Simion nu este doar un moderator excepțional, ci este și o persoană cu o vastă experiență în televiziune. Dani este profesorul multor aspiranți la o carieră în televiziune, dar, de departe, cel mai important rol este cel de tătic. Anul acesta, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată anul acesta, iar Luca Tiago este cel mai frumos cadou pentru ei.

Cât de bine se pricepe Dani Oțil să îi facă Gabrielei cadouri?

Dani Oțil este de foarte multe ori responsabil cu momentele amuzante de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Asta s-a întâmplat și acum când prezentatorul i-a amuzat pe toți colegii cu povestea lui. A fost ziua Gabrielei Prisăcariu, iar Dani a avut o misiune destul de grea. Prezentatorul matinalului de Antena 1 a fost pus în dificultate de cadoul pe care trebuia să i-l cumpere soției. Aceasta a recunoscut din prima că nu o să o poată egala niciodată pe Gabriela la capitolul acesta, mai ales că ea este cea care i-a oferit un copil. Totuși, Dani Oțil nu s-a dat bătut și a făcut, în concepția lui, alegerea perfectă.

Dani Oțil, cadou inedit pentru Gabriela Prisăcariu. Ce i-a oferit prezentatorul fix de ziua ei? „E cu aromă de care nu găsești așa ușor”
Sursa foto: KFetele

„Nu suntem o emisiune de dedicații, dar astăzi este ziua soției. N-am cum să sar peste treaba asta. M-am gândit. Eu sunt o fire competitică, în mintea mea sunt mereu într-o competiție. Nu pot să nu intru în competiție cu cea mi-a făcut cadou soția. Salamul ăla de biscuiți. O să mă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salm de biscuiți. Arată ca un salam că e ușor de rulat, e lung și, în curând, o să fie plin de biscuiți.” și-a motivat Dani Oțil comparația.

„M-am gândit că dacă îi iau un Porche anul ăsta, unul la anul, altă culoare, tot nu pot să egalez. I-am luat o cremă de picioare. Mi-am zis să o surprind. E cu aromă de care nu găsești așa ușor. Chiar mă gândesc de ce mai pun ăștia aromă în cremele de picioare.”, a spus Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani.