Dani Oțil și-a făcut familie, iar din acel moment, cei dragi sunt pe primul loc.

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prezenți de o viață pe micile ecrane. Cei doi au un bagaj imens de experiență și se pare că dețin și rețeta succesului. De mai bine de 14 ani, prezentatorii sunt fideli unui singur trust, dar și unui singur format de emisiune. Astfel, întrebarea care apare este <<Până când va mai dura „Neatza cu Răzvan și Dani>>?

Dani Oțil și Răzvan Simion au fost făcuți pentru lumea televiziunii. Încă de când erau mici, la Reșița, cei doi se uitau la Horia Brenciu și își doreau să ajungă, într-o bună zi, la fel ca el. Nu doar că au reușit tot ce și-au propus, dar au și ajuns să lucreze cu el.

Dani și colegul lui realizează împreună emisiunea de pe Antena 1 de mai bine de 14 ani. În tot acest timp, cei doi au creat o legătură puternică cu publicul. În fiecare dimineață, aproape că este o tradiție emisiunea lor. Acum, invitați la podcastul lui Horia Brenciu, Dani și bunul lui prieten, Răzvan au fost mai sinceri ca niciodată.

weekend. Dani Oțil a recunoscut. Când are de gând prezentatorul să se retragă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Instagram

Dani Oțil, gânduri de pensionare?!

Horia Brenciu i-a anunțat că deja se pregătește pentru momentul în care aceștia vor împlini 15 ani de emisiune. Pe cât de entuziasmat era Horia, pe atât de sceptic era Dani. Soțul Gabrielei Prisăcariu a recunoscut că îl bate gândul să se retragă din televiziune, mai ales după atâta timp petrecut în regim de live.

Oțil a vorbit de multe ori despre cât de greu este să umpli 4 ore de emisie live, în fiecare zi. Cei care au urmărit podcastul, nu știu dacă Dani a vorbit serios sau nu. Iar asta pentru că acesta a adus de multe ori în discuție acest subiect. Publicul nici nu vrea să audă de așa și încă mai speră că totul este o glumă și că cei doi vor mai fi prezenți ani buni în domeniul media.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.