În urmă cu mai mulți ani de zile, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a fost una frumoasă, dar în același timp și plină de controverse.

Deși au format un cuplu puternic, relația celor două vedete a luat sfârșit. Atât Dani Oțil cât și Mihaela Rădulescu au mers pe drumuri separate. Recent, în cadrul unui podcast în care a fost invitat, prezentatorul de la „Neața” a făcut noi dezvăluiri. Acesta nu s-a sfiit să mărturisească faptul că a avut beneficii materiale de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil: „Am primit un BMW nou”

captură youtube

Relația cu Mihaela Rădulescu pare că i-a deschis calea către oportunități. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că relația cu Mihaela și faptul că era o femeie celebră i-a adus mai multe avantaje.

„Într-o zi, când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România.

Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile. Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci.

arhivă presă / social media

Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?’ I-am spus că am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor?”, a povestit Dani Oțil, în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, cu Gojira.