Dani Oțil nu se ferește să vorbească despre viața sa privată. Mai mult, prezentatorul are un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Reușește mai mereu să facă cele mai bune glume chiar despre propria sa persoană. 

Dani Oțil are o comunitate foarte mare de fani. Aceștia așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură glumele și declarațiile interesante ale prezentatorului. Recent, partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu a vorbit despre cum era viața sa înainte să devină celebru.

social media

Dani Oțil, mărturisiri sincere despre viața sa

Recent, Dani Oțil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, le-a povestit fanilor cum arăta viața sa înainte de a ajunge pe micile ecrane, dar și înainte de a se căsători. Mai mult, primul contact pe care l-a avut cu Bucureștiul nu a fost unul abolut deloc promițător. La momentul respectiv, Dani nu prea avea bani și a fost nevoit să locuiască cu chirie o bună vreme.

„Mă gândeam că nu aveam bani, aveam mașină de serviciu, stăteam cu chirie într-un loc foarte strâns. Nu aveam nici viață senzuală, eram dezastru. Când am aflat eu că la București să le și plimbi să le scoți la masă. Era greu!

Nu știam să mă împart între sport și a face dragoste. Și am făcut sport fiindcă mă costa mai puțin. Singurii sâni pe care îi vedeam erau în club. Multe luni doar pe ăia i-am văzut. Sunt în urmă. Băi, ce viață aveam!”, a declarat Dani Oțil.

De ce nu ar putea Gabriela Prisăcariu să divorțeze de soțul ei

În urmă cu șase ani, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus marele „Da” în fața altarului. Acum șase luni, cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt foarte fericiți împreună. Însă, acest lucru nu înseamnă că nu pot face glume pe baza relației lor.

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: ”Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”,  a mai declarat Dani Oțil.