Roxana Vancea se numără printre asistentele care au făcut parte, la un moement dat, din cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Alături de Daniela Crudu și alte domnișoare la fel de focoase, și Roxana Vancea a făcut parte din echipa emisiunii prezentată de cei doi matinali.

Depânând diferite amintiri, Dani Oțil aduce în discuție și subiectul legat de alegerea Roxanei Vancea ca asistentă TV. Ce calități să fi avut bruneta de a fost aleasă dintre atâtea domnișoare doritoare?

Se pare că depănarea amintirilor l-au făcut pe Dani Oțil să-și aducă aminte de vremea în care era în căutarea unei asistente TV, o ”urmașă” a Danielei Crudu. Se pare că a fost un număr foarte mare de domnișoare care și-au arătat cele mai frumoase talente, însă un lucru a făcut-o specială pe Roxana Vancea.

Dani Oțil a recunoscut de ce a ales-o pe Roxana Vancea ca asistentă

Se pare că Roxana Vancea a fot cea mai norocasă dintre toate domnișoarele prezente la casting. Este foarte adevărat faptul că de când obținut acest post și până în prezent, frumoasa vedetă a trecut prin mai multe schimbări fizice, acum fiind o adevărată împătimită a sportului, iar formele corpului ei vorbesc de la sine în acest sens.

Așadar, pentru a nu vă mai ține în suspans , vă spunem faptul că Roxana Vancea a fost aleasă datorită aptitudinilor sale fizice. Sânii imenși au reprezentat motivul principal pentru care aceasta a obținut postul.

Dani Oțil a dezvăluit devăratul motiv pentru care Roxana Vancea a fost câștigătoarea postului de asistentă în urmă cu 9 ani. Fanii nu s-ar fi așteptat la asta

”Azi, acum nouă ani o angajam pe Vancea și nimic nu mai era la fel. Au fost fete care au spus bancuri, au interpretat, una a cântat la vioară, a venit o fată care a dansat într-un costum pe care l-a cusut chiar ea. Și noi, ca-n viață, am ales-o pe cea cu sânii cei mai mari. Te pupăm, Roxana!”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.

Mai mult decât atât, pe lângă dezvăluirile pe care le-a făcut, Dani Oțil a mărturisit că n-ar fi crezut niciodată faptul că Roxana Vancea se va dedica atât de mult soprtului. Pe lângă acest aspect, matinalul mai declară și că statutul de asistentă TV a propulsat-o în lumea mondenă și că datorită faptului că a apărut în emisiunea lor, Roxana este acum cunoscută de toată lumea și are o mulțime de fani în mediul online.

”Au fost multe colege care s-au lansat și relansat aici, la ”Neatza”, a mai adăugat logodnicul Gabrielei Prisacariu.