De câțiva ani, Dani Oțil este implicat 100% în afaceri.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” deține un restaurant pe care l-a gândit după gustul lui. Cei care trec pragul restaurantului The Grill vor fi răsfățați cu preparate alese. Și cum vorba „dai un ban, dar stai în față” se adeverește, clienții lui Dani scot bani frumoși din buzunar pentru o masă în oraș.

Dani Oțil a decis să îmbine utilul cu plăcutul și se pare că i-a ieșit de mine. Soțul Gabrielei Prisăcariu se poate lăuda că deține unul dintre cele mai de succes restaurante din Capitală. The Grill este locul unul și cele mai pretențioase gusturi pot fi satisfăcute, așa că meniul restaurantului vorbește de la sine. Prezentatorul matinalului lucrează cu cei mai buni chefi și nu este de mirare că practică prețuri piperate.

Restaurantul lui Dani Oțil satisface cele mai pretențioase gusturi

Meniul The Grill conține fel de fel de preparate, de la burger, vită, pește, fructe de mare, pizza, paste, dar și multe altele. Conform playtech.ro, cei care vor să deguste așa numita „supa zilei”, trebuie să scoată din buzunar 25 de lei. Pentru cei mai sofisticați, Dani Oțil a venit în ajutorul lor cu preparate gătite la standarde înalte.

Astfel, pentru o friptură de porc sau vită, clienții lui Dani vor plăti pentru 200 de grame între 36 și 88 de lei. Nici preparatele din pește nu au un preț mic. Pentru o porție de ton sau doradă la grătar, pofticioșii vor fi nevoiți să plătească 60 de lei. La restaurantul de fițe deschis în zona Cartierului Francez, pretențioșii găsesc și preparate pe bază de caracatiță. Pentru acestea, vor fi nevoiți să plăteasă în jur de 39 de lei.

Dani Oțil are o gândire bazată pe business și pe profit, astfel că toate evenimentele din viața lui le-a organizat la The Grill. Nunta și botezul micuțului Luca Tiago au avut loc tot acolo, iar invitații s-au distrat de minune.