Dani Mocanu, trimis în judecată

Reclama

Reclama

„Curwa”, melodia postată pe youtube de Dani Mocanu stârneşte şi acum controverse şi comentarii diverse în online. Din cauza versurilor şi imaginilor din această piesă, Dani Mocanu a fost trimis în judecată. Clipul melodiei are peste 20 de milioane de vizualizări.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au l-au trimis în judecată pe Dani Mocanu, în stare de libertate, pentru infracţiunea de incitare la ură împotriva femeilor din cauza versurilor unei manele pe care a încărcat-o pe Youtube.

Reclama

„În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor.

„La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 de milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului” , se arată în comunicat.

Refrenul este cel care i-a pus pe gânduri pe judecători:

„C…ă dacă-ţi iei, s-o ţii în locul ei,/ Să n-o laşi să gândească, să-i pui stop la idei,/ Să nu îi dai valoare, decât ca la un câine,/ N-o duce la restaurant, ţine-o în cas, pe pâine.”

 

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii