Pantemia provocată de coronavirus și izolarea la domiciliu face ca mediul online să devină din ce în ce mai solicitat. Mare parte a artiștilor din România au transmis mesaje populației, unii oferind sfaturi, alții având mesaje de încurajare.

Dani Mocanu este unul dintre artiștii care a dezvăluit decretul cu privire la combaterea virusului chinezesc.

Reclamă

Dani Mocanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fără îndoială unul dintre cei mai populari artiști de la noi din țară, clasându-se în topul maneliștilor. Intitulat și Regele Vizualizărilor, Dani Mocanu sparge toate clasamentele muzicale, fiind mereu pe locul 1!

Având o părere foarte bună despre imunitatea organismului său și despre puterea sa, Dani Mocanu se laudă în mediul online că ar fi găsit „remediul” pentru coronavirus.

Pe contul de Instagram al artistului, acolo unde este mereu activ și își ține fanii la curent cu noile hituri sau fotografii din viața de zi cu zi, apare o poză a manelistului alături de mai mulți prieteni. După cum și-a obișnuit fanii, acesta folosește simțul umorului dezvoltat, iar la descrierea fotografiei a ales să scrie: ”🥃 beți tărie … învinge virusul 🙃”. Mesajul lui a stârnit reacțiile fanilor, care s-au amuzat copios.