Celebrul manelist Dani Mocanu se menține în topul vizualizărilor de pe YouTube, unele informații apătute în mass-media transmițând că obține aproximativ 10.000 de dolari pe lună, ceea ce s-ar traduce prin 120.000 de dolari pe an.

Cum vrea să le arate fanilor că nu glumește, Dani Mocanu a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care numără teancuri de bani. Și nu este vorba decât despre banii obținuți în ultima săptămână. Bine, din punctul de vedere al manelistului, ceea ce au putut vedea fanii săi reprezintă… o săptămână proastă, semn că reperele sale financiare sunt cu totul altele decât ale unui om… normal. Teancurile de bani sunt aliniate precum cărțile în bibliotecă, totul pentru nimeni să nu conteste supremația manelistului.

Reclamă

”Cam proasta săptămâna asta … ???? sa speram ca săptămâna viitoare va fi mai Ok”, a scris Dani Mocanu pe pagina sa de Instagram.

Bineînțeles, au existat și comentarii, fiindcă fanii lui Dani Mocanu au ținut să își exprime părerile. ”Saptamani din astea proaste că ale tale vreau și eu”, ”Cam prost săptămâna asta ? Unii dintre noi nu ii facem p-aia intr-un an”, ”Doar eu am încercat sa număr? ????????????????”, ”Ai omorât toți dușmani cu videoclipul asta ????????????????????????????”, ”Să-ți ajute Dumnezeu, fii tu Dumnezeu si pentu oamenii săraci, sa le ajute si lor Dumnezeu ????”, ”Trimite-ne și noua chiar dacă e puțin ai înmulțim ????????????????”, ”Ai pierdut și numaru la numărătoare ????????”, ”Ai bani de te enervează ????”, au fost câteva dintre comentariile postate.