Dani Mocanu a spus acum ceva timp că renunță să facă ceea ce-i place cel mai mult și își va dedica viața în totalitate lui Dumnezeu. Ce-i drept, a spus stop muzicii, însă manelistul nu încetează să-și surprindă fanii cu achiziții care valoarează zeci de mii de euro.

Dani Mocanu pare să rămână aceeași persoană care iubește extravaganțele și obiectele de lux. Începutul anului a venit la pachet cu o veste foarte tristă pentru fanii manelistului, și anume că acesta se va retrage din muzică și își va dedica viața credinței. Cu toate acestea, artistul pare să tânjească în continuare după lucrurile materiale care valorează zeci de mii de euro.

Dani Mocanu, răsfăț de zeci de mii de euro după ce a spus că se dă pe calea credinței

Dani Mocanu, răsfăț la cel mai înalt nivel

Dani Mocanu a renunțat la muzică pentru credință, dar nu a renunțat și la a-și face plăcerile vieții. În ciuda declarațiilor sale de la începtul acestui an, manelistul și-a cumpărat unul dintre cele mai de fițe ceasuri, un Rolex care valorează nici mai mult nici mai puțin decât 35 000 de euro.

Și dacă vă gândiți că ceasul pe care tocmai și-a achiziționat Dani Mocanu este unul obișnuit, vă înșelați amarnic. Dani Mocanu are mari motive de laudă, căci pe mâna lui acum stă un ceas Rolex cu un model unic în lume, pentru că arată ziua, luna și are și două fuse orare.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu este posesorul unui ceas unic atât în România, cât și în lume. Nu se mai poate realiza nici măcar pe comandă pentru doritori. Și cum nu era de ajuns, mai are încă o palticularitate care îl face cu adevărat special. Ceasul Rolex în valoare de 35 000 de euro funcționează pe baza pulsului inimii. Dacă ceasul nu va vi purtat la mână pentru o perioadă de opt ore pe zi, acesta va înceta să mai funcționeze.

Dani Mocanu este mândru nevoie mare de achiziție, ceasul devenind din ce în ce mai valoros pe zi ce trece.