De ce nu a mai cântat Dani Mocanu atât de mult.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați și apreciați maneliști de la noi din țară. Acesta face ce face și mai atrage atenția ori cu o piesă nouă lansată, ori cu vreun scandal. Însă, nu de mult, se pare că artistul nu a mai dat atât de multă importanță industriei muzicale. Chiar dacă este în arest la domiciliu, acesta vrea să spună lucrurilor pe nume. Așadar, de ce nu a mai cântat Dani Mocanu atât de mult?

Dani Mocanu intră mai mereu în atenția publicului, dar mai mult în atenția poliției. Acesta a avut multe probleme cu legea în ultimul timp, însă se pare că acesta „nu se învață minte”. În momentul de față, artistul se află în arest la domiciliu. Astfel, din lipsă de ocupație, acesta este foarte activ în mediul online. Așadar, de această dată, Dani Mocanu a ținut să facă mai multe afirmații în legătură cu muzica.

social media

CITEȘTE ȘI: Imagini noi cu Dani Mocanu din arestul la domiciliu. Manelistul s-a filmat în timp ce servea masa în mașină | VIDEO

De ce nu a mai cântat Dani Mocanu atât de mult

Nu de mult timp, artistul și-a schimbat „stilul” melodiiloe pe care acesta le cântă. Acesta a ținut să menționeze faptul că nu a mai cântat piese cu mesaje atât de deplasate. În schimb, acesta a ales să cânte piese despre dragoste, gagicăăreală și vagabonțeală, așa cum a specificat chiar el. Astfel, motivul pentru care nu a mai cântat atât de mult este poliția.

„De aproape 2 ani de zile am lăsat-o mai moale cu muzica. Cu siguranță ați observat că n-am mai cântat mesajele mele atât de directe cum o făceam înainte. Am preferat să cânt mai de dragoste, mai de gagicăreală sau de vagabonțeală, mai cuminte așa… Motivul… POLIȚIA”, a scris Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

Mai mult, manelistul a spus că se va întoarce la piesele cu mesaje directe.

„Voi face un video cu lux de amănunte în care voi explca oamenilor de acasă tot. Și tot în acel video voi explica și motivul pentru care ales să cânt din nou la fel ca înainte. Sunt multe dedesubturi pe care voi, cei de acasă, nu le știți”, a completat manelistul.

 

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.