Fanii înfocați ai lui Dani Mocanu au făcut un gest de-a dreptul emoționant. Aceștia și-au făcut tatuaje cu artistul

Dani Mocanu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este un cântăreț celebru, care a ajuns să fie în primul loc în trending pe YouTube, dar și în inima celor care îi ascultă muzica. Manelistul are o carieră de succes, iar avântul pe care l-a avut în ultimii ani l-a propulsat în top. 

Cântărețul este urmărit de un număr mare de persoane, pe rețelele de socializare. Fanii lui îl iubesc, iar asta se vede din gestul lor. Tot mai multe persoane și-au tatuat chipul lui Dani Mocanu pe piele. Artistul a ținut să facă o postare pe contul lui de Facebook, unde a vorbit despre acest subiect.

Chipul lui Dani Mocanu, imprimat pe pielea fanilor

Pe pagina acestuia de Facebook postarea în care a făcut publice tatuajele fanilor săi a devenit virală. Artistul s-a arătat profund emoționat și se bucură de sentimentul pe care îl trăiește. Pentru Dani Mocanu, acest lucru este plin de însemnătate.

CITEȘTE ȘI – Imagini noi cu Dani Mocanu din arestul la domiciliu. Manelistul s-a filmat în timp ce servea masa în mașină | VIDEO

,,💙💚💛🧡❤️💜🤍
Să ajungi să te tatueze lumea pe propria lor piele… asta înseamnă să fii iubit, asta înseamnă să fii altceva. Și sunt foarte, foarte mulți, atât bărbați, cât și femei.

Am fost, sunt și voi rămâne unic pentru această generație. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acel ceva special ce a pus în mine. Și nu uitați faptul că vă iubesc pe toți din toată inima. E cel mai frumos sentiment să știi că ești iubit de atâta lume.”, a scris Dani Mocanu, într-o postare de pe Facebook.

Cântărețul a fost de-a dreptul uluit și nu i-a venit să creadă că atât de mulți oameni îl iubesc. Iar iubirea și aprecierea pe care i-o poartă a fost imprimată pe piele.

Și nu în ultim moment, artistul a ținut să le mulțumească atât fanilor săi, cât și lui Dumnezeu. Postarea a devenit virală și a adunat extrem de multe aprecieri și comentarii.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!