Mulți artiști ar putea fi invidioși și  și-ar dori să aibă succesul lui Dani Mocanu, dar munca și pasiunea își spun mereu cuvântul. Acesta scoate hituri pe bandă rulantă, care reușesc, într-un timp foarte scurt, să adune milioane de vizualizări pe Youtube. 

Dani Mocanu, amendat pentru o piesă lansată

Reclamația a fost făcută în vara anului 2019, după ce artistul a lansat piesa„ C**wa” care jignește femeile și „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, conform reclamației ONG-ului.

Un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, emis astăzi, arată că Dani Mocanu este judecat în stare de libertate sub aspectul „săvârșirii de incitare la ură sau discriminare” conform comunicatului citat. Dosarul manelistului a fost trimis la Judecătoria Pitești.

Sursa: Social Media

Piesa lansată de manelist „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație, conform Vice.

ONG-ul dorește ca faptele de discriminare să fie constatate în spațiul public, manelistul să fie sancționat și melodia să fie retrasă.

Dani Mocanu, amendat de 15.000 de lei pentru o piesă de-a sa

A venit ziua în care Dani Mocanu și-a luat o piatră de pe inimă. Celebrul manelistul a fost amendat în trecut pentru lansarea unei melodii care denigra femeile. După ce a fost dat în judecată de un ONG, autoritățile au decis să îl amendeze cu 15.000 de lei.

Ieri, Dani Mocanu a achitat-o și oficial nu mai este implicat în acest caz. Pentru a face publică vestea, artistul a postat un videoclip pe contul său de TikTok, pentru ca toți fanii lui să fie martori la achitarea amenzii. Acesta a menționat în videoclip că a făcut postarea publică, mai mult pentru a prezenta dovada plății și a închide gura răutăcioșilor. Clipul a devenit instant celebru, majoritatea comentariilor primite fiind de laudă și încurajări pentru cântăreț.

„Salutare prieteni, am achitat amenda penală în valoare de 15.000 de lei. Am aici dovada, ca să nu am surprize după. Hai, sănătate maximă. Am și depus originalul la judecătorie, așa cum prevede legea și asta e. Hai, vă pup.”, a mărturisit Dani Mocanu.

@danimocanu10

Amenda penală de 15.000 lei din dosarul “CURWA” a fost achitată ❗️❗️❗️

♬ sunet original – danielmocanuoficial