Dani Mocanu este manelistul pasionat de muzică. Chiar și așa, se știe faptul că, de-a lungul timpului, acesta s-a intersectat de mai multe ori cu autoritățil din cauza nerespectării legilor. Cu tote acestea, Dani Mocanu a reușit întotdeuana să iasă din diferitele probleme în care a intrat.

Reclamă

Se pare că belelele au apărut din nou pentru Dani Mocanu. Acesta a postat, în mediul online, un mesaj prin care i-a lăsat pe fanii lui mască. Se pare că cei care îl apreciază pe manelist au motive serioase de îngrijorare. Ce a postat acesta pe conturile de socializare?

Reclamă

„Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat”, a fost mesajul de-a dreptul șocant pe care Dani Mocanu l-a postat în mediul online. Și mai frapant este faptul că de la momentul în care manelistul a scris acest mesaj, pe conturile sale de socializare bate vântul. Fanii nu știu ce să creadă. Manelistul nu l-e oferit explicații suplimentare cu privire la ce i se întâmplă. Așa că aceștia nu știu cât de serios a fost acesta cu privire la postarea pe care a făcut-o.

Dani Mocanu a rupt topurile pe YouTube cu piesele lui. Melodiile manelistului sunt ascultate de foarte multă lume, dovadă stând faptul că artistul se află în top mai mereu după ce mai scoate câte-o piesă nouă. Cu asemenea succes în viața profesională, Dani Mocanu își permite să arunce sume colosale pe aroganțe de lux. Dar să să se și „scalde” în bani și mofturi. Unul dintre mofturi este mașina pe care o conduce. În curtea lui Mocanu se găsește un bolid de lux. Este vorba de un Porsche Panamera pentru care manelistul a scos din portofel impresionanta sumă de 40.000 de euro, conform cancan.