Dani Mocanu, reținut pentru 24 de ore

O nouă lovitură grea pentru Dani Mocanu! Celebrul manelist a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii. Totul s-a întâmplat după ce manelistul a amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club.

Dani Mocanu are din nou probleme grave cu legea. Manelist în vârstă de 29 de ani este cunoscut deja pentru problemele și ilegalitățile pe care le-a comis de-a lungul timpului și pentru care a fost pedepsit.

Dani Mocanu a ajuns în spatele gratiilor

În urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: social media

Este vorba despre un videoclip devenit viral pe platforma TikTok. În imagini, se vede clar cum celebrul manelist îl amenință cu un cuțit pe un alt tânăr. Totul s-a întâmplat într-un club din Târgu Mureș. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul manelistului.

Din primele cercetări a reieșit că în data de 19 iunie, în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia Dani Mocanu ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent.

Celebrul manelist a fost reținut pentru 24 de ore

Celebrul manelist a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Polițiștii au mai transmis că activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, a polițiștilor din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Orașului Ștefănești și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Argeș.

În urmă cu un an, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni închisoare cu executare. Judecătorii au decis că în luna aprilie a anului 2019, Dani Mocanu a postat un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor.

Mai mult, manelistul a fost nevoit să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.