Face Dani Mocanu ce face și reușește să intre din nou în atenția presei. Manelistul a anunțat acum ceva vreme că se lasă de muzică, dar se pare că nu pentru totdeauna. Acesta și-a făcut marea revenire cu o piesă care a urcat pe primul loc în Trending și care are deja milioane de vizualizări. Viața acestuia nu este, însă, plină doar de momente frumoase, mai ales acum după ce a rămas fără permisul de conducere.

Dani Mocanu o duce greu fără permis

A trecut o perioadă lungă de când lui Dani Mocanu i-a fost suspendat permisul de conducere, iar el a fost nevoit să se descurce așa cum a putut. Într-un video pe care l-a postat pe TikTok, el le-a povestit internauților că este de părere că îi merge atât de rău pe unele planuri, din cauza faptului că l-au ajuns blesteme soacrei sale.

„M-au ajuns blestemele lu` soacră-mea. De când mi-au luat ăștia permisul, de o săptămână merg cu asta. Râd și dracii de mine”, a spus Dani Mocanu, în filmarea respectivă.

Manelistul este un bărbat descurăreț, indiferent de situația prin care a fost nevoit să treacă și a început să folosească trotineta electrică, pentru a se deplasa pe unde are nevoie. Mai mult de atât, acum câteva zile a povestit lumii întregi ce anume s-a întâmplat cu permisul lui și a vorbit și cum a ajuns să aibă problem cu legea, după ce a fost prins conducând fără permis.

„Eu dețin permis valabil de Italia. S-a presuspus că aș fi condus pe perioada unei suspendări de două luni. Mi-a fost reținut permisul pentru două luni și am condus pe perioada respectivă, numai că eu am condus în baza unui certificat de grefă obținut de o judecătorie din zona domiciliului meu. Domn polițist ar fi spus că ar fi trebuit eliberat de o altă judecătorie. Am câștig de cauză acolo. Pot să conduc de 10, 20 de ori, de câte ori vreau eu, numai că se lungește procedura de returnare a permisului, doar atâta tot. Nu risc nimic. Nu e cazul. Acolo am condus pe baza certificatului de grefă obținut pe care-l am”, a declarat Dani Mocanu la Antena Stars.