Dani Mocanu a fost eliberat din arest

Ultimele zile nu au fost tocmai roz pentru Dani Mocanu. Acesta s-a trezit cu mascații la ușă, a fost reținut, iar ultimele 24 de ore și le-a petrecut în arest. Acum, manelistul a ajuns casă și le-a transmis fanilor săi un mesaj. Bărbatul este cercetat într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Dani Mocanu se confruntă cu noi probleme cu lege. Manelistul nu este la prima abatere, iar lucrurile s-ar putea complica pentru el. În ziua de 29 iulie, Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă. Aceștia au făcut o percheziție fulger la domiciliul manelistului, care a fost reținut și plasat în arest pentru 24 de ore.

Abia seara trecută Dani Mocanu a ajuns acasă și le-a transmis urmăritorilor săi că este bine. Acesta le-a spus că este bucuros că poate să doarmă, din nou, în patul lui și că are nevoie de odihnă. Mai mult, manelistul a ținut să își ceară scuze fanilor pentru că lansarea noului său proiect muzical a fost anulată din cauza problemelor pe care le-a avut.

„Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul.”, a scris Dani Mocanu, pe Instagram.

Dani Mocanu a ajuns, din nou, în patul de acasă! Manelistul a făcut primele declarații după ce a fost eliberat din arest
Social media

Dani Mocanu, la un pas de închisoare

Dani Mocanu a intrat, din nou, în vizorul autorităților, iar de această dată este cercetat într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. Se pare că totul a plecat de la faptul că manelistul ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Întâmplarea a avut loc la începutul lunii iulie. Însă, despre eveniment s-a aflat recent, atunci când artistul a publicat pe rețele sociale momentul.

Astfel, oamenii legii s-au autosesizat, iar acum Dani Mocanu este cercetat. Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. În urmă cu ceva timp acesta a fost implicat într-un alt dosar. Atunci, cântărețul a fost cercetat pentru o melodie considerată sexistă, în care instiga la violență asupra femeilor.

De asemenea, în anul 2017, manelistul a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița. Acesta a fost învinuit de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.