Fanii lui Dani Mocanu au fost luați prin surprindere după ce celebrul manelist a publicat o fotografie cu el pe rețelele de socializare. Nu mai are forma corpului cu care se lăuda acum ceva timp, iar susținătorii cântărețului s-au întrebat cum de a reușit să slăbească atât de multe kilograme. Și asta nu e tot! Mesajele de tristețe din cauza faptului că Dani Mocanu s-a lăsat de muzică încă apar pe conturile de socializare ale artistului.

Dani Mocanu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Are fani în toate colțurile lumii și toate piesele lui au urcat în top de-a lungul timpului. Faptul că s-a lăsat de muzică și a ales să se pocăiască nu a însemnat și faptul că fanii l-au uitat. Din contră, susținătorii artistului își exprimă zi de zi dorința cu privire la întoarcerea lui Dani Mocanu în industria muzicală. Și de această dată a reușit să atragă atenția cu o fotografie pe care a postat-o de curând pe Instagram. Fanii nu au putut să nu observe cât de mult a slăbit Dani Mocanu de când a ales să meargă pe calea lui Dumnezeu.

Dani Mocanu, total schimbat

Plin de viață cum îl știm, Dani Mocanu nu putea să nu facă și o glumă pe baza fotografiei, astfel că descrierea a fost una pe măsură. Bineînțeles, fanii au avut un cuvânt serios de spus. Comentariile și aprecierile au curs lanț la fotografia manelistului.

”De mâine dacă nu băgați și picioare va închid sălile 🗝 (p.s. – sunt la sala, nu la pușcărie)”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Dani Mocanu a ajuns de nerecunoscut! Fanii au observat imadiat diferența: ”Tanc rusesc”

Pe lângă aprecieri și comentarii de susținere, Dani Mocanu a mai primit și foarte multe mesaje prin care i se cere să se reapuce de ceea ce știe să facă cel mai bine, adică de muzică. Se pare că fanii nu l-au uitat și speră din tot sufletul ca manelistul să le facă o surpriză și să se întoarcă în lumea muzicală cu încă o piesă, așa cum i-a obișnuit, de altfel.

”Tanc Rusesc 🔥❤️/ Te rog sa te reapuci de muzică.. Se adună ăștia 11 să scoată un 😢 hit/ Bravo boss, ai slăbit frumos!/ Ca de obicei 🤙Regele Românie, Vulturul României! Te incadrezi in toate formele, Danuțule!! Fortza 👌🏻 În continuare 💪🏽/ Mamă Dănuțuleee😳🤤❤❤/ Regele meu👑❤😘”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de Dani Mocanu.