Dana Rogoz va fi din nou mămică

Minunata Dana Rogoz este o persoană deosită, cu o carieră de invidiat și foarte împlinită pe plan sentimetal. Ea și regizorul Radu Dragomir au reușit să-și construiască o familie minunată, bazată pe iubire și încredere. Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, se pare că cei doi au fost binecuvântați cu încă un copil.

Da, este adevărat. Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a făcut anunțul public chiar zilele acestea. Mai mult de atât, actrița a aflat vestea că va fi mămică chiar de ziua ei de naștere. Ce alt cadou mai minunat decât acesta ar fi putut să primească?

Bineînțeles, vedeta a ținut să împărtășească veștile bune și cu admiratorii săi. Ea a postat următorul mesaj pe unul dintre conturile sale de socializare:

„Da, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!

Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil.”

Lasă un răspuns

Românii, printre codașii Europei la limbi străine

Veste șoc! Roxana Vancea s-a căsătorit!