Dana Rogoz și soțul, poveste de iubire aparte.Bărbatul a divorțat pentru ea

Dana Rogoz este acum o mama împlinită. După ce a adus pe lume a două ei fetiță, vedetă și soțul ei, dar și Vlad băiețelul lor, sunt extrem de fericiți. Puțini știu însă cum a început povestea de iubire dintre Abramburica și soțul ei.

Dana Rogoz a intervenit în fosta relație a soțului?

Dacă Rogoz și regizorul Radu Dragomir au o relație de mai mulți ani. Bărbatul însă și-a părăsit fosta soție pentru a-și trăi marea dragoste alături de actrița. Ozana Oancea, fosta soție a acestuia i-a dăruit la rândul ei un băiețel, pe nume Barbu. În 2012 însă, regizorul s-a cuplat definitiv cu Abramburica iar imediat cei doi au devenit părinții lui Vlad. Ieri, Dana Rogoz a mai adus pe lume ieri o fetiță ce va purta numele Lia. Fosta lui soție a lui Radu Dragomir a rămas mereu rezervată în ceea ce privește situația creată de fostul ei. Deși a fost părăsită Ozana a răspuns întotdeauna elegant întrebărilor legate de fostul ei soț. Ozana Oancea a mărturisit că Radu Dragomir și-a părăsit familia pentru o extraoptiune.

”Este treaba lui cum se împacă cu statutul uni bărbat care a plecat de acasă pentru o femeie mai tânăra” a declarat această.

Dana Rogoz și Radu însă par să nu țînă cont de gură lumii. Cei doi călătoresc extrem de des. Din excursiile lor în lume, Ambramburica postează pe paginile ei de socializare imagini memorabile. Ozana Oancea povestește însă și detalii picante din viață fostului ei soț care astăzi duce o altă viață. Femeia susține că ei au ajuns în față ofițerului stării civile abia când urmau să devină părinți. De asemenea, Ozana declara că întotdeauna i-a fost teamă de divorț, însă se pare că nu a scăpat de lucrul care o speria cel mai tare.

 

Ozana Oancea, fosta sotie a tatalui copiilor Danei Rogoz

Ozana despre fosta relație

Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronică, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“. A declarat fosta soție a lui Radu Dragomir, conform playtech.ro.

Dana Rogoz și soțul ei sunt destul de rezervați în apariții publice . Ambramburica în schimb, este des întâlnită în cadrul evenimentelor mondene. Mai mult, vedetă are și o comunitate destuld e mare în mediul online acolo unde împărtășește idei. De la fashion până la vacanțe, până la aspecte legate de fiul ei, toate sunt împărtășite de către Dana  în online. Internauții reacționează și au opinii la fiecarenoua postare a acesteia. Ultima fotografie, cea legată de nașterea ei a strâns peste 80.000 de reacții.

Jador i-a făcut propuneri indecente unei femei la filmări. Ce i-a zis Velea

Eminem - Megan

Fanii se tem că Megan Fox va fi inclusă de Eminem în diss track-urile sale!