Dana Rogoz și Radu Dragomir alături de copii au plecat în vacanță în Bali.

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au luat copiii și au plecat în vacanță. Aceștia au ales o destinație exotică, unde nu au mai călătorit și sunt curioși de cum va decurge totul. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au luat membri familiei și duși au fost. Au pus totul pe pauză pentru o perioadă scurtă și au ales să plece tocmai în Bali. Fiul regizorului din mariajul anterior nu a lipsit, așa că Barbu îi însoțește în vacanță și toți își doresc să se distreze.

Actrița a scris pe rețelele de socializare că este prima dată când merg în Bali și vor avea două escale, prima în Doha, apoi în Jakarta. Părinții sunt pregătiți pentru multele ore pe care le vor petrece în zbor cu micuții Vlad și Lia. Au pregătit activități specifice împotriva drumului. Ei vor ajunge într-un loc frecventat de turiștii din toată lumea, mai ales că oferă de toate, atât mare, cât și pădure, fiind un adevărat mixt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„Plecăm spre Bali! Lia doarme, ca sa fie „fully charged” in timpul zborului, normal! Nu mă întrebați câte ore… cine le mai numără?!?! Prima oprire e Doha, a doua Jakarta, a treia Bali. Pentru prima oara in Bali în viața noastră. Sa înceapă distracțiaaaaaa!!!!!”, a scris Dana Rogoz. 

Ce spune Dana Rogoz despre mariajul cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de aproape 18 ani și pare că nimic nu îi poate despărți. Cei doi formează o familie puternică și au reușit să treacă împreună peste cele mai multe impedimente. Deși, la început nimeni nu le-a dat vreo șansă din cauza diferenței de vârstă, pentru ei nu a contat.

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună.”, a mărturisit Dana Rogoz.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.