Dana Rogoz este una dintre cele ma îndrăgite actrițe din țară. Aceasta a cucerit publicul prin sinceritatea și profesionalismul de care a dat dovadă prin rolurile interpretate. Recent, a apelat la o schimbare de look, iar fanii săi au fost uimiți de rezultat. 

Dana Rogoz și-a dorit o schimbare în viața sa și a reușit să o obțină cu ajutorul unui hairstylist. Actrița a împărtășit rezultatul cu fanii săi, care au fost uimiți, ea primind multe mesaje de apreciere. Aceasta și-a făcut un breton în stil retro și câteva bucle lejere care să-i evidențieze trăsăturile feței.

,,Și rezultatul final. Îmi place la nebunie!”, a spus vedeta pe Instagram.

Fanii săi au asaltat-o cu o mulțime de mesaje în care i-au apreciat noua coafură care dă impresia că este adolescentă, în niciun caz o mămică. În câteva ore, fotografia a strâns peste 11.000 de aprecieri, semn că le place foarte mult.

 „Ce aer matur de maxim 23 de ani ai.”, „Îți stă super, super bine!”, „E spus că iți stă bine. Să îți fie bine! Este prima oară după mulți ani când văd că faci o schimbare cu ă. Mai bine mai târziu decât niciodată.”, „Îți stă foarte bine, ești superbă și pari o copiluță cu noul look.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Ce spune Dana Rogoz despre relația cu soțul său

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani. Deși între ei este o diferență de 19 ani, cei doi se iubesc la nebunie și nu au lăsat numerele să le dicteze alegerile. Actrița îl consideră pe soțul ei sufletul pereche, ei având proiecte și aspirații împreună.

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună. Avem griji împreună, avem totul împreună. Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună. Atunci chiar vorbeam despre suflete pereche. Noi nu suntem o tipologie anume, eram conștientă de ce trăiesc și alegerile pe care le fac.”, a spus Dana Rogoz în podcastul „Acasă la Măruță.”