Fiul Danei Rogoz a avut nevoie de îngrijiri medicale în drumul către Bali.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au pregătit pentru un concediu de vis, dar lucrurile nu au fost chiar așa. Înainte să ajungă la destinație, fiul lor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Actrița și soțul ei, Radu Dragomir au pus totul pe pauză și au plecat în Bali. Drumul se arăta lung, făcând 29 de ore și având parte de două escale.

Deși acasă totul părea în regulă și nu se așteptau la nimic neprevăzut, acestea l-au întâmplat. Copiii au fost cuminți în timpul zborului, Vlad s-a uitat la televizor sau a dormit, iar Lia s-a jucat. Părinții au fost liniștiți în acest fel. Când au ajuns la prima escală, fiului cel mare a cuplului i s-a făcut rău.

Am ajuns în paradis! Trebuie să vă recunosc ca drumul nu a fost tocmai ușor. Și nu pentru că au fost multe ore de zbor, pentru că au fost copiii agitați sau pentru că am avut 2 escale sau alte motive la care te gândești înainte de a te începe o călătorie cu familia. (…) Problema a fost ca în escala in aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău. A început sa aibă frisoane, să spună că îi vine sa vomite, se făcuse foarte palid… așa ca fuga cu el la clinica din aeroport să-l vadă un medic.”, a scris Dana Rogoz. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Fiul Danei Rogoz a fost consultant în aeroport

Vlad a avut nevoie de îngrijiri medicale pe aeroportul din Doha și i-a scăzut febra. Medicul companiei aeriene trebuia să-și dea aprobarea pentru ca micuțul să poate urca în avion. Deși le-a fost frică că vor pierde zborul către Jakarta, au ajuns la timp și nu au întâmpinat alte probleme.

Când au ajuns în Bali și au văzut ce cazare frumoasă și-au ales, toți erau în culmea fericirii. Actrița mai avea puțin să plângea e bucurie pentru că au reușit să treacă peste toate neprevăzutele și se pot bucura de un concediu plăcut.

„L-a consultat, i-a dat un antivomitiv, un antitermic și ne-a lăsat sa plecăm mai departe de îndată ce febra a început sa scadă. (…) Pe Radu care rămăsese cu Lia dormind în căruț în fața porții îl întrebau deja dacă ar fi de acord sa continue călătoria fără noi… În fine, am ajuns cu toții în Bali și, după toate peripețiile, când am intrat și am văzut aceasta frumusețe de casa, pe care am închiriat-o prin airbnb, mai că îmi venea să plâng de fericire.”, a încheiat actrița postarea. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.