Familia actriței s-a reunit, dincolo de controverse și neînțelegerile din trecut.

Dana Rogoz s-a fotografiat alături de întreaga familie reunită.Vedeta pare mai împlinită ca oricând în postura de mămică, iar acest lucru se vede din plin. În portretul de familie apare și fiul ei vitreg, Barbu.

Soțul ei, acuzat că și-a părăsit familia

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir trăiesc o poveste de iubire de un deceniu. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi parteneri au reușit să rămână împreună. Deși au pornit la drum cu multe prejudecăți din partea celor din jur, Dana și Radu au demonstrat că iubirea lor învinge orice.

Regizorul Radu Dragomir a fost acuzat că și-a părăsit familia pe care o avea în trecut pentru a fi alături de „Ambramburica”. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu actrița Ozana Oancea. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani, care a crescut destul de mult timp departe de tatăl lui.

Ozana a fost extrem de revoltată după gestul făcut de fostul ei soț pe care nu a putut să îl ierte. Astfel, legătura dintre ei a fost extrem de dificil de reluat, chiar și de dragul fiului lor.În ultima perioadă se pare că lucrurile încep să intre pe un făgaș normal în familia lor. Dana Rogoz și Radu Dragomir petrec timp nu doar alături de cei doi copii pe care îi au ci și de Barbu, fiul regizorului.

Actrița a publicat pe Instagram câteva fotografii de familie, în care fericirea tronează. Vedeta a scris alături și un mesaj pentru urmăritorii ei. Dana a dezvăluit că imobilul în care locuiesc va intra în renovări.

Înainte să ne apucăm de renovare”, a menționat vedeta alături de imagini.

Sursa foto: Instagram

Au în plan renovarea casei de la Viscri

Dana și soțul ei și-au achiziționat în satul Viscri o locuință. Cei doi visează ca aceasta să devină reședința de vară în care să se mute alături de copii. Imobilul este într-o stare avansată de degradare, astfel că cei doi soți vor avea mult de muncă. „Ambramburica” și partenerul ei de viață își doresc să restaureze casa, păstrând elementele ce țin de arhitectura originală.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.