Dana Rogoz este gată să nască! Ce probleme a întâmpinat deja vedeta

Dana Rogoz este pregătită să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei și are mari emoții. Plus că primele probleme deja au început să apară și este nerăbdătoare să își poate strânge copilul în brațe. Vestea că vedeta a rămas din nou însărcinată a fost o mare bucurie pentru toți fanii ei. Au trecut mult prea repede cele nouă luni, iar acum Dana Rogoz este gata pentru marele pas. Mai ales că au apărut deja și primele contracții.

Timpul a zburat și a mai rămas puțin timp până când Dana va aduce pe lumea fetița mult dorită. Pentru că da, este vorba despre o fetiță. Cu siguranță, multe lucruri se vor schimba în viața ei, dar este gata să le facă față. Nu există bucurie mare decât aceasta. Acum, mai are de făcut doar un pas și fiica ei va veni pe lume.

Cum și-a anunțat fanii?

Dana Rogoz este gata să nască și scrie mult pe blog; iar în ultima vreme a scris despre copilul pe care urmează să-l aducă pe lume. Blogul este mijlocul prin care ea le comunică fanilor lucruri din viața sa și a familei sale; fie că este vorba despre un moment fericit sau despre unul aflat la polul opus. Recent, a scris pe blog  că este la un pas distanță de a-și vedea la fața fiica. Motiv pentru care toată familia ei este nerăbdătoare. Își face puțin griji din cauza contracțiilor, dar nu se alarmează. Plus că nu vrea să meargă degeaba până la spital, așa că își păstrează calmul.

”În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, dar nu vreau nici să ajung prea târziu.”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Cafeaua, cea mai aromată băutură. Cine a descoperit fructele de cafea

Hotelierii din Mamaia au început rezervările. Sezonul estival începe la 1 iunie

Hotelierii din Mamaia au început rezervările. Sezonul estival începe la 1 iunie