„Adică am urcat prima oară pe scenă la trei ani și jumătate. Practic am fost obișnuită cu atenția publică. Pe platou era în primul rând o joacă.”

Dana Rogoz se poate mândri cu carieră vastă. Actrița a fost în lumina reflectoarelor încă de pe vreme când era doar un copil. S-a obișnuit cu scena încă de la vârsta de trei ani și nimic nu i-a stat în cale. Recent, vedeta a vorbit despre primii pași pe care i-a făcut în industrie, dar și despre perioada în care filma pentru serialul „La Bloc”.

Dana Rogoz sau „Abramburica”, așa cum era cunoscută la începutul carierei, a crescut în fața camerelor și pe platourile de filmare. Și-a făcut debutul la vârsta de trei ani și a cunoscut repede celebritatea. Deși a fost în centru atenției și a muncit de la o vârstă fragedă, vedeta s-a bucurat din plin de toată experiența.

Mulți actori care și-au început viața profesională încă de mici spun că regretă și s-au simțit împovărați la o vârstă fragedă. Nu este și cazul Danei Rogoz. Aceasta a crescut pe platourile de filmare, s-au bucurat din plin de toată experiența, iar celebritatea nu a speriat-o și nici nu a impresionat-o.

„Faptul că dădeam autografe sau că mă opreau copiii pe stradă, mi se părea o chestie absolut firească. Nu-i dădeam nici prea mare importanță. Aveam doi părinți care erau ingineri chimiști. Care nu erau nici ei fascinați de lumea asta și atunci mă aduceau foarte repede cu picioarele pe pământ. Nu mi-am dorit să fiu pe sticlă. Pentru că eram prea mică deja atunci când o făceam. N-am apucat să îmi doresc și probabil dacă mi-aș fi dorit și mi-aș fi propus și s-ar fi întâmplat, schimbarea ar fi fost foarte mare peste noapte.

 La mine lucrurile au intrat firesc. Adică am urcat prima oară pe scenă la trei ani și jumătate. Practic am fost obișnuită cu atenția publică. Pe platou era în primul rând o joacă. Cum se jucau copiii în fața blocului, noi ne jucam pe platourile Buftea, având la dispoziție decoruri, costume și așa mai departe.”, a declarat Dana Rogoz, potrivit cancan.ro.

Dana Rogoz, dezvăluiri din spatele camerelor! Cum a afectat-o celebritatea pe care a căpătat-o la o vârstă fragedă
Social media

Dana Rogoz, nostalgică după perioada „La Bloc”

Dana Rogoz a devenit cunoscută publicului larg datorită serialului „La Bloc”. Producția a fost urmărit de milioane de români, iar filmările au durat ani de zile. Astfel, actorii serialului au petrecut foarte mult timp împreună și deveniseră o adevărată familie.

Dana Rogoz își amintește cu nostalgie de acea perioadă. Aceasta a mărturisit că încheierea proiectul a întristat-o și a resimțit-o destul de puternic. Vedeta mai păstrează încă legătura cu unii dintre „vecinii de la Bloc”.

„Mă gândesc cu nostalgie și cred că dacă aș merge în Buftea, aș plânge. Mă gândesc pentru că dincolo de ce se vedea pe ecran, eram ca o familie, foarte conectați, pentru că petreceam foarte mult timp împreună de dimineața până seara, în fiecare zi acolo la Buftea.

Aveam o rutină pe care am abandonat-o peste noapte. Adică în momentul în care se încheia un proiect parcă se încheia liceul. Au fost lucruri foarte frumoase care s-au întâmplat în perioada respectivă.”, a mai spus Dana Rogoz.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.