Dana Rogoz și-a obișnuit comunitatea de fani cu a le împărtăși o parte din viața ei pe care alege să o trăiască înconjurată de un stil boem, aparte de extravaganța cu care alte vedete își surprind fanii. Actrița este îndrăgostită de simplitate în toate aspectele ei.

De la vestimentație, la decorul casei și până la vacanțe, toate alese de Dana Rogoz sunt parcă ieșite din tiparele actuale.

S-a îmbrăcat extravagant cu o anumită ocazie

Dana Rogoz a fost nevoită să dea la o parte ținutele ei casual, mereu în culori pastelate, pe o rochie neagră, mulată, cu decolteul proeminent,care îi acoperea elegant bustul.  Totul s-a întâmplat la decernarea premiilor Gopo de anul acesta.

Vedeta s-a lăsat fotografiată în superba rochie și a primit toată admirația urmăritorilor de pe Instagram atunci când a distribuit imaginile.

Sursa foto: Instagram

Adepta călătoriilor cu rulota

Dacă la evenimente, Dana îmbracă little black dress-ul elegant, dincolo de scenă are grijă să fie mereu confortabilă, mai ales datorită faptului că este o mămică implicată în creșterea celor doi copii pe care îi are. Alături de soțul ei, regizorul Radu Dragomir, precum și de micuța Lia și Vlad, cei doi copii, actrița adoră să exploreze diferite destinații cu rulota.

Până în prezent, Dana și soțul ei au bifat multe destinații pitorești din țară, dar și câteva din străinătate.Pe lângă acest aspect, actrița și-a îndeplinit dorința mai veche de a deveni proprietara unei case săsești. Astfel, alături de partenerul ei a achiziționat un imobil în satul Viscri. Cei doi au în plan să restaureze locuința respectivă, aceasta urmând să le devină casă de vacanță.

Casă decorată după gusturile actriței

Dana are o casă care te trimite direct cu gândul la o fuziune de stiluri, modern cu cel vechi. Vedeta locuiește alături de familie într-o locuință din centrul Capitalei, care a fost decorată după gusturile ei. Cu o terasă imensă, decorată cu plante și interioare generoase, vedeta are parte de intimitatea și simplitatea la care a visat.