Dana Rogoz arată uluitor după naștere! Vezi cum s-a afișat

Dana Rogoz este într-o formă de zile mari după ce a născut a două oară. Abramburica și soțul ei au fost binecuvântați cu încă o fetiță, pe lângă băiețelul lor Vlad. Chiar dacă a născut prin cezariană, vedeta arată absolut spectaculos la doar câteva zile după operație.

Dana Rogoz, siluetă de invidiat

Dana Rogoz a adus-o pe Lia pe lume la începutul săptămânii trecute. În acest scurt timp vedeta se simte deja extraordinar. Mândră că a rămas în formă și după a două sarcina, această nu se sfiește să își arate absomenul plat. Într-o postare pe pagina ei de socializare Dana a apărut cu bustieră la vedere.

 

Dana Rogoz intr-o forma de zile mari dupa nastere 

Naștere ușoară, dar departe de soț

Dana Rogoz a avut parte de o naștere extrem de ușoară. Cel puțîn asta a mărturisit comunității sale de pe Instagram imediat după eveniment. În schimb, vedetă nu a putut să îl aibă alături pe soțul ei, Radu Dragomir. Situația din ultimele luni a schimbat regulile vizitelor chiar și în unitățile spitalicești private. Astfel, vedeta nu a putut primi vizite pe parcursul celor 3 zile petrecte în maternitate. Atât soțul cât și băiețelul ei Vlad au vizitat-o pe Abramburica doar la geamul salonului în care a fost internată.

”Tati și cu Vlad au venit să ne spună cât de mult ne iubesc.” a scris vedetă în mediul online.

Dana Rogoz are o comunitate destul de mare cu care împărtășește detalii din viață ei. Aceasta a mărturisit că era extrem de emoționată pentru modul în care fiul ei va primi nouă membră a familiei. Contrar așteptărilor ei, Vlad, micuțul ei și a lui Radu Dragomir a fost extrem de încântat. Dana a povestit că acesta a fost încântat să o prezinte pe surioară lui colegilor în timpul intrunirilor școlare online. Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de mai mulți ani. Puțini știu că bărbatul a divorțat de prima lui soție pentru a fi împreună cu Abramburica.

Bogdan Mocanu este disperat să se împace cu Andra Volos! Ce a făcut

Înghețată, o rețetă și istoria desertului. Cum și când a fost descoperită