Dana Rogoz, anunț trist înainte să nască! ”Și nici nu putem să…”

Dana Rogoz trece prin clipe grele zilele acestea, chiar dacă are toate motivele din lume să fie fericită. Artista este însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar este și foarte tristă. Vedeta și-a comemorat tatăl, decedat în urmă cu șase și a făcut un anunț pe rețelele sociale; care le-a rupt inima fanilor ei. Bucuria de a deveni mamă pentru a doua oară vine la pachet și cu o durere imensă.

Ce a transmis Dana Rogoz?

Dana Rogoz are un gol imens în suflet, de când tatăl ei s-a stins din viață, iar acum îi simte lipsa mai mult ca oricând. Tatăl vedetei a decedat în 2014, iar de atunci Dana Rogoz îi duce dorul. Cu câteva zile înainte de naștete, artista și-a comemorat tatăl și a povestit pe blog despre această experiență. Cel mai mult a durut-o faptul că nu a putut merge împreună cu familia ei la mormântul tatălui ei, ca în fiecare an.

Dana Rogoz este tristă ca tatăl ei nu este alături de ea, acum, înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil. A scris, la un moment pe blog, că anul acesta avea nevoie de el mai mult ca niciodată. Semn că anul 2020 este unul foarte greu pentru Dana Rogoz și simțea nevoie de sprijin din partea tatăl lui său.

Azi se împlinesc 6 ani de când a murit tatăl meu. Și nici nu putem să mergem toți 3 la el la mormânt, așa cum făceam în fiecare an. Anul asta am nevoie de ține, tată, mai mult că în alți ani.”, a mărturisit Dana Rogoz

Lasă un răspuns

Leo de la Strehaia, altoit de fosta nevastă, Anca! Cum a scăpat

Primul dinozaur care a reușit să înoate: Spinosaurus