Dana Rogoz a postat prima imagine cu fața fetiței sale!

Dana Rogoz

Dana Rogoz a postat prima imagine cu fața fetiței sale, iar fanii s-au bucurat enorm. Vedeta s-a decis să le arate și fanilor cât este de frumoasă fiica ei, Lia Elena. Dana Rogoz s-a decis să posteze acea imagine memorabilă chiar de ziua copilul. Imaginea a atras repede atenția fanilor ei din mediul online. Internauții au înroșit butonul de like și i-au dat zeci de comentarii și mesaje.

Ce a postat Dana Rogoz pe Instagram?

Au trecut aproape două săptămâni de când fiica artistei a venit pe lume. Până acum, Dana Rogoz nu le-a arătat fanilor chipul fiicei sale. Se pare că imaginea care a cucerit inimile fanilor a fost făcută chiar în ziua în care a fost externată. De ziua copilului, Dana Rogoz a postat prima imagine cu Lia Elena.

Dana Rogoz a avut parte de momente emoționante, în ultima vreme. De când Dana Rogoz a adus pe lume cel de-al doilea copil, i se întâmplă numai lucruri bune. A fost cea mai fericită femeie din lume, în momentul în care și-a strâns fiica în brațe pentru prima dată. Chiar dacă soțul ți fiul ei nu au putut să o viziteze, au găsit o soluție. Artista s-a bucurat extrem de tare, la fel cum o face în fiecare zi din viața ei.

“Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!” este mesajul scris pe Instagram de Dana Rogoz.

“Ce frumusețe!!! Ce tare seamănă cu Vlad!!!?”, “La mulți ani! Ce tare îți seamănă!! ?????”, “Ce pitica faină!!! Multe zâmbete să o înconjoare!!!❤”, “La muțti ani minunilor tale! Wow, ce asemănare între frați! ?? Draga de ea, ce chip angelic are!”, “Cât de mult seamănă cu Vlad? La mulți ani, copiilor! ?❤️” sunt cinci dintre comentariile primite de ea.

Puterea Dragostei

Puterea Dragostei sau Puterea Scandalului? Groaznic ce a pățit Ella

Antonia cere ajutorul fanilor! Ce reacție a avut Codin Maticiuc

Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum