Dana Rogoz a născut! Ce nume special a ales pentru fetița ei:

Dana Rogoz

Dana Rogoz este de astăzi mămică la puterea a doua. Abramburica a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei si este extrem de fericita. Chiar daca se temea sa nasca in aceasta perioada atat de dificila, iata ca totul a decurs bine. Chiar Dana a facut anuntul venirii pe lume a fetitei ei. Alaturi de anunt a publicat si o imagine din care se poate vedea ca radiază de fericire.

Vlad Luca, primul copil al Danei Rogoz si al lui Radu Dragomir, are de astazi o surioara mai mica. Bebelina are un nume cu totul și cu totul special, ales de cei doi parinti. Dana Rogoz și-a tinut la curent fanii timp de 9 luni cu tot ce a experimentat in timpul sarcinii. Era si normal ca tot admiratorii sa afle acum printre primii vestea cea mare.

Astfel, actrita, acum cu adevarat simtindu-se implinita, le-a dezvaluit fanilor ca a venit pe lume printesa ei. Micuta va purta numele de Lia Elena. Mai mult ca sigur parintii au ales al doilea prenume pentru ca maine ii vom sarbatori pe Sfintii Constantin si Elena. Astfel, noua membra a familiei Dragomir va avea tot timpul o sfânta care va veghea asupra ei.

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brate. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!” , a publicat Dana Rogoz pe rețelele de socializare, atasand si o poza cu mica minune.

Mii de mesaje de felicitari!

Momentul nașterii a fost unul destul de greu pentru Dana. Din cauza restrictiilor nu a putut sa ii aiba pe cei dragi aproape. Astfel actrita a trait singura toate emotiile provocate de un astfel de eveniment important in viata unei femei. Chiar daca fizic nu a fost nimeni langa ea, acum ii poate simti pe toti aproape cu sufletul.  Nici fanii frumoasei actrite nu au parasit-o. Imediat ce Dana Rogoz a dat vestea cea mare, postarea a strans mii de aprecieri si comentarii prin care admiratorii au felicitat-o si i-au transmis numai ganduri bune.

Lumina învierii

Credincioșii din acest județ vor primi din nou Lumina Învierii!

Parchetul a decis: Lingurița de Impărtășanie nu a cauzat transmiterea bolii