Fără îndoială, Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, dar acest lucru nu a scăpat-o de valul de reacții după ce a postat câteva poze în costum de baie. Vedeta le-a dat replica răutăcioșilor care o critică pentru aspectul fizic. 

Dana Rogoz: „În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă

După ce a adus pe lume doi copii, Dana Rogoz are o siluetă de invidiat. Chiar și așa, nu toți fanii actriței au aceeași părere. Dana Rogoz a mărturisit că de-a lungul timpului a fost criticată pentru că este prea slabă, dar în prezent a depășit perioada în care se compara cu modele atunci când venea vorba de o siluetă perfectă.

„«Ești prea slabă», «Ți se văd coastele», «Mai mănâncă și tu ceva», «Ești anorexică?». Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat.

În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici…”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Actrița, sigură pe felul în care arată

Ei bine, după mai multe episoade în care a fost criticată pentru faptul că este prea slabă, actrița le-a dat replica internauților. Dana Rogoz a mărturisit că a trecut cu brio peste momentele în care se îndoia de silueta sa. În prezent, este relaxată și nu mai ia în considerare mesajele răutăcioase.

„Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam evident un tonus mult mai bun, al vârstei.

Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?”, a mai spus actrița.