Dana Rogoz a dat primele declarații despre botezul fiicei sale

Dana Rogoz a dat primele declarații despre botezul fiicei sale, despre care fanii voiau să afle mai multe. De când artista a adus pe lume cel de-al doilea copil, i se întâmplă numai lucruri bune. A fost cea mai fericită femeie din lume, în momentul în care și-a strâns fiica în brațe pentru prima dată. Acum, vedeta se pregătește de botez, un eveniment important pentru întreaga familie.

Vedeta nu a mai vorbit până acum despre marele eveniment. Toată familia a așteptat cu sufletul la gură informații despre creștinarea micuției Lia Elena. Dana Rogoz este o femeie împlinită, de când a adus-o pe lume pe fiica ei; pe care fanii o știu deja de pe Instagram. Artista nu este ca toate celelalte, ea nu a ținut chipul fiicei sale ascuns. De ziua copilului, micuța a făcut cunoștință pentru prima dată cu marele internet.

Dana Rogoz a dat primele declarații despre botez. În primă fază, ea a mărturisit că botezul ei depinde de situația gemerată de noul virus. Ea nu a spus o dată exactă, dar cel mai probabil acesta va avea loc în august; ceea ce înseamnă că nu mai au atât de mult de așteptat. Fanii sunt extrem de fericiți pentru ea și îi transmit ori de câte ori au ocazia gândurile lor bune.

Dana Rogoz a dat primele declarații despre botezul Liei Elena

„Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă așa, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam.”, a declarat Dana Rogoz.

„E foarte bun. Parcă a apărut surioara în viața lui ca să ne arate cât de bun e. Mi-a fost teamă, am așteptat momentul în care Vlad să fie echilibrat emoțional. (…) Prima reacție pe care a avut-o: a căzut în genunchi, a început să o mângâie, să o pupe, a început să strige la ceilalți: „e surioara mea.”, a mai spus ea.

 

Veronica

Veronica și Capacitatea! Ce a făcut la examen tânăra din Blăgești

HoReCa

Ludovic Orban a recunoscut! Ce se va întâmpla cu industria HoReCa