Dana Rogoz a avut parte de momente emoționante. Cine a vizitat-o pe vedetă

Dana Rogoz a avut parte de momente emoționante, în ultima vreme. De când Dana Rogoz a adus pe lume cel de-al doilea copil, i se întâmplă numai lucruri bune. A fost cea mai fericită femeie din lume, în momentul în care și-a strâns fiica în brațe pentru prima dată. Chiar dacă soțul ți fiul ei nu au putut să o viziteze, au găsit o soluție.

Ei au mers până la geamul salonului, pentru a-și vedea mama, respectiv soția. Fiul ei a strigat în gura mare cât de mult o iubește și l-a auzit toată lumea. Acum este acasă, dar tot nu poate primi pe nimeni, nici măcar pe mama ei. Asta nu înseamnă că femeia nu a venit să le vadă pe fetele ei.

Ce le-a povestit Dana fanilor din mediul online?

Au trecut trei luni de când Dana Rogoz nu și-a mai văzut mama. S-a emoționat extrem de tare să o vadă după atât de mult timp și s-a abținut să nu înceapă să plângă. Mama vedetei nu a venit la ea fără cadouri pentru cea mică. Din păcate, ei nu primesc vizite. Femeia i-a lăsat cadoul fiicei sale la intrarea în casă. A ales să îi croșeteze câteva ceva, exact așa cum îi făcea și Danei, când era micuță. Dana Rogoz a avut un moment de slăbiciune și a aproape a plâns.

Ieri ne-a vizitat mama mea în dreptul geamului. A fost prima oară când am văzut-o și eu și Vlad din dată de 11 martie! Încă nu primim vizite, așadar i-a lăsat la intrarea în casă un cadou nepoatei: hăinuțe croșetate de ea în perioada izolării. M-am emoționat gândindu-mă că exact așa mă îmbracă și pe mine. Unele lucruri nu se schimbă în 34 de ani. P.S. pozele sunt făcute de Vlad acum câteva minute”, a scris Dana Rogoz.

„141/366 Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aâșa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănatos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!” , a mai spus ea.

 

Mark Zuckerberg nu împiedică politicienii să te mintă pe facebook

Care este numele real al Margheritei de la Clejani? Ce scrie în buletinul ei