Dana Roba le-a transmis pe Instagram urmăritorilor ei, câte ceva despre ce a mai îvățat aceasta de la Dumnezeu. Vedeta a mărturisit întreaga poveste, în urma căreia a luat o decizie extrem de importantă din motive personale. Fanele ei i-au susținut alegerea inevitabil și i-au transmis numai gânduri bune.

Astăzi, chiar în urmă cu puțin timp, cunoscuta make-up artistă din Timișoara și-a făcut o operație de dezlegare a trompelor uterine. Motivul pentru care Dana s-a grăbit să treacă prin această intervenție chirurgicală inainte să înceapă noul an, a fost legat de religie.

De ce s-a operat Dana Roba

Aceasta s-a pocăit în urmă cu câțiva ani și i-a jurat dragoste eternă lui Dumnezeu. Moartea mamei sale a fost motivul principal pentru care vedeta a simțit că viața ei are nevoie de o schimbare radicală. Ușor, ușor de atunci au apărut în viața ei numai oameni buni și frumoși. Și-a cunoscut soțul, a născut două fetițe superbe și s-a realizat profesional.

Acum ceva timp, make-up artista a făcut o operație de legare a trompelor uterine, însă Dumnezeu a întors-o la 180 de grade. În postarea de pe Instagram, Dana a povestit detaliat despre premoniția ei. I s-a spus în vis că este păcat mare să nu vrei să primești în viața ta și alte posibile suflețele. Astfel artista nu a mai stat pe gânduri și s-a operat cât de repede s-a putut.

Dana Roba a ajuns pe mâna medicilor. Celebrul make-up artist s a operat de urgentă
Instagram

Care este starea de sănătate după operație

Dana se simte bine. A publicat mai multe clipuri pe InstaStory chiar de la spital și așteaptă să se întoarcă la cele două fetițe. Soțul ei a sprijinit-o enorm cu această decizie. Ei sunt pregătiți să devină din nou părinți daca se va întâmpla. Toată lumea i-a urat în comentarii multă sănătate și a susținut-o, de asemenea.

„ Anul 2021 a fost anul Mântuirii mele. Dumnezeu mi-a trimis multe revelații de noapte în care am putut să îi înțeleg dragostea Lui față de mine. Îi mulțumesc că mi-a spus cât de important este să fac aceasta operație de dezlegarea trompelor uterine și să accept toți copiii pe care el vrea să îi trimită în familia mea, pentru a nu-mi pierde mântuirea. Deja sunt bine, și abia aștept să mă întorc acasă la familia mea.”, a scris aceasta.

Dana Roba a ajuns pe mâna medicilor. Celebrul make-up artist s a operat de urgentă
Instagram