Invitată în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, cântăreața Dana Nălbaru a vorbit despre implicarea sa într-un eveniment caritabil, cu dorința de a oferi sprijin tinerilor aflați în situații vulnerabile.

Turneul de tenis pentru fapte bune – turneu de tenis pentru amatori, prin intermediul căruia se vor strânge fonduri pentru ajutorarea tinerilor proveniți din centre de plasament, va avea loc peste câteva zile.

Se urmărește integrarea pe piața muncii a tinerilor, dar ținând cont de dorințele și abilitățile fiecăruia, astfel încât aceștia să aibă satisfacții și să obțină rezultatele propuse. Acesta este, de altfel, și unul dintre principalele scopuri ale organizației.

Conform statisticii invocate la „Neața”, 1 din 40 de copii instituționalizați ajung la maturitate să obțină prin forțe proprii un loc de muncă decent, majoritatea având probleme de integrare în societate.

Totodată, Dana Nălbaru a vorbit și despre sistemul home schooling, menționând că acesta nu se aplică tuturor copiilor săi, dar și despre faptul că ea și soțul au adoptat o fetiță în-afară de cei doi copii pe care-i aveau. Adopția, spune artista, s-a soluționat în patru luni, iar copilul a fost ales din lista copiilor pe care de obicei nu-i vrea nimeni.