Fosta membră a trupei Hi-Q și-a uimit fanii cu noua abordare în domeniul muzical.

Dana Nălbaru alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea au format una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 1996-2004. Formația Hi-Q a revoluționat muzica ușoară cu piese pe care și astăzi cei ai generației 30+ și le amintesc. Dincolo de muzică, cei trei au realizat vreme îndelungată și emisiuni tv. La un moment dat fiecare a luat-o pe drumului lui și niciunul dintre artiști nu a rămas în lumina reflectoarelor. Totuși, Dana Nălbaru a decis să se întoarcă în muzică, însă într-un mod absolut neașteptat.

A scos o piesă despre Iisus Hristos

Dana Nălbaru a părăsit trupa Hi-Q în anul 2004. Vedeta a încercat atunci o carieră solo însă la un moment dat a abandonat acest drum, însă nu definitiv. După ani de zile de când are cu totul alta meserie, cântăreața și-a dorit să revină în muzică. Astfel, Dana Nălbaru a lansat recent o melodie religioasă, ca o rugăciune de mulțumire spre Iisus. Videoclipul este unul emoționant, fiind filmat în vârf de munte. De altfel, artista reușește să transmită multă energie pozitivă prin versurile acestei piese.Deși a trecut puțin timp de la lansare, mulți dintre fanii cântăreței i-au transmis încurajări.

Și partenerul ei de viață s-a retras din televiziune

Dana Nălbaru formează de ani buni un cuplu cu actorul Dragoș Bucur. Acesta a prezentat câțiva ani la rând o emisiune difuzată pe PRO TV. La un moment dat, fostul prezentator și-a anunțat retragerea fără prea multe explicații. Cei doi locuiesc într-un sat de lângă București alături de cei trei copii. Dana și Dragoș și-au dorit pentru micuții lor un mediu de dezvoltare cât mai aproape de natură. Astfel că, pentru că au la dispoziție un spațiu generos, celebrul cuplu a creat o adevărată gospodărie în curtea casei. Cele două vedete au achiziționat inclusiv câteva căprițe, spre bucuria copiilor lor. Dana și Dragoș au făcut un gest lăudabil în trecut, atunci când au decis să înfieze o fetiță.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.