Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au cunoscut și traiul pe meleaguri străine. Au locuit pentru o perioadă de câțiva ani în Irlanda. Deși au rămas fascinați de frumusețile de acolo, se pare că soția lui Dragoș Bucur a întâmpinat probleme de sănătate.

Dana Nălbaru a trecut prin momente dureroase. Au renunțat la a mai locui în Irlanda, deoarece aceasta a avut probleme de sănătate. A făcut alergie la fân, motiv pentru care întreaga familie a fost nevoită să părăsească țara.

Dana Nălbaru, momente de coșmar în Irlanda. „Nu ne vom muta niciodată acolo”

Invitat în cadrul unui interviu, Dragoș Bucur a povestit că soția sa a întâmpinat probleme de sănătate, din cauza alergiei la fân.

„Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo.”, a spus acesta pentru viva.ro

Dragoș Bucur, fascinat de Danemarca. 

Actorul a mai spus că iubește acea țară datorită relaxării pe care danezii o au.

„Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”, a mai spus Dragoș Bucur, pentru sursa de mai sus.

Dana Nălbaru a întâmpinat momente de coșmar în Irlanda. Ce i s-a întâmplat artistei!
Instagram

Dragoș Bucur a vorbit despre traiul în România

A cunoscut succesul profesional atât în România, cât și peste hotare. Dragoș Bucur este o persoană discretă și rezervată, care își trăiește viața departe de ochii lumii. Actorul a a menționat că deși are foarte multe lucruri de spus, preferă să se abțină și să discute subiecte pe anumite teme doar alături de prieteni.

„Aș avea foarte multe de vorbit, dar așa cum am mai spus, prefer să păstrez subiectele acestea pentru discuțiile față în față cu prietenii. Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar și multe care îmi plac, sunt oameni pe care îi detest, dar și mulți pe care îi admir și cu care aș sta ore întregi la discuții să învăț lucruri noi sau să ascult puncte de vedere diferite. Nu cred că un răspuns poate să cuprindă ceea ce cred eu despre „ce ar trebui să fie altfel aici, pentru mine, pentru noi ca familie, și pentru noi toți.”, a mai spus Dragoș Bucur în cadrul aceluiași interviu.