Dana Hauer, sau celebra „Pisi” din „Inimă de țigan” a lăsat mască platoul emisiunii „X-tra Night Show” susținute de Dan Capatos. În timp ce actrița vorbea despre carieră și se amuza copios de ceea ce povestește, aceasta a fost la un pas să-și lase sânii la vedere. 

Și nu oricum, ci printr-o singură mișcare ce a acaparat atenția tuturor celor aflați în emisiune. Blondina era îmbrăcată într-o bluză neagră, prinsă într-o capsă în zona bustului. Drept pentru care, nesiguranța încheieturii a pus-o în „pericol”. Sau mai degrabă era să le stârnească tuturor deliciul și să le crească temperaturile bărbaților.

Dana Hauer, la un pas să rămână cu bustul gol

Ei bine, și cum focoasa blondină are niște forme demne de invidiat, nu se putea întâmpla să nu și le pună în evidență printr-o ținută sexy. Îmbrăcată într-un outfit all black, „Pisi” a fost pusă în dificultate, căci câteva probleme cu bluza n-au încetat să apară. A fost nevoie de o singură mișcare ca închizătura să „sară” și să fie la un pas de a rămâne cu sânii pe afară!

Hohotele de râs n-au întârziat să apară. Iar spre dezamăgirea tuturor, Dana Hauer n-a reușit însă să rămână cu bustul gol. Deși ar fi fost cu siguranță un întreg moment de savoare pentru telespectatori. Și poate cine știe, chiar și pentru cei aflați în platoul show-ului de noapte.

@news.from.romania 😂😂😂 #xns ♬ sunet original – News.from.Romania

Dana Hauer, celebra „Pisi” din telenovele

Dana Hauer nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscută de o țară întreagă după ce s-a consacrat prin personajul „Pisi” din serialele „Inimă de țigan” și „Regina”. De atunci, fanii o îndrăgesc extrem de tare. Însă, focoasa blondină nu a mai apărut demult în lumina reflectoarelor până să fie invitată în emisiunea lui Capatos. Acolo le-a împărtășit fanilor că în prezent se ocupă de un salon de înfrumusețare, dar a mai avut în trecut câteva proiecte în actorie.