Dana Budeanu este una dintre vedetele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, aceasta s-a făcut remarcată datorită sincerității cu care spune pe nume anumitor lucruri. De obicei, Dana Budeanu a dat mereu de pământ cu clasa politică, dar se pare că, de data asta, a făcut o excepție.

Dana Budeanu nu s-a ferit nicio secundă să vorbească cu subiect și predicat despre anumite probleme de la noi din țară. În ciuda faptului că a fost mereu dezgustată de politica din România și de cei care ne condus, nu și-a ascuns nicio secundă simpatia față de PSD.

Marcel Ciolacu este unul dintre norocoșii care a reușit să intre în grațiile vedetei. Budeanu l-a stimat mereu pe Ciolacu și nu s-a ferit să îi mai spună asta încă o dată, în cadrul unui interviu total neașteptat.

Fanii sunt obișnuiți ca Dana Budeanu să critice vedetele și să fie un fel de justițiar al modei și al bunelor maniere. Ei bine, se pare că vedeta se potrivește de minune în rolul de jurnalist, iar dovada clară este chiar interviul cu Marcel Ciolacu.

Dana Budeanu și Marcel Ciolacu, față în față. Vedeta l-a copleșit cu laude pe politician. „Foarte abil, foarte răbdător”

Dana Budeanu, o admiratoare de-ale lui Ciolacu

Dana Budeanu s-a așezat confortabil pe un scaun de la Palatul Victoria și s-a asigurat că a pregătit cele mai bune întrebări pentru Marcel Ciolacu. Dana se pare că și-a propus ceea ce nimeni nu a reușit și anume, să afle cine este omul Marcel Ciolacu, nu politicianul care a revoltat mii de români.

Vedeta nu s-a putut abține și a simțit nevoia să îl complimenteze destul de mult pe Marcel Ciolacu, cu riscul de a fi „bombardată” cu fel de fel de replici din partea internauților. Se pare că Dana și-a asumat și acest risc, iar reacțiile celor din online nu au întârziat să apară.

„Dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră, ca să ieșim ușor și să mergem unde vreau eu, este liniștit. Înăuntru este liniște. Probabil că observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră.”, a spus Dana.