Dana Budeanu și-a găsit nașul! Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului a pus ochii pe celebrul designer. 

Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat postul de televiziune Antena 3 din cauza anumitor comentarii făcute de Dana Budeanu. Aceasta l-a criticat dur pe ministrul Mediului, Tanczos Barna, motiv pentru care CNA a somat postul de televiziune. 

Dana Budeanu este cunoscută în toată România după ce s-a implicat în mai multe subiecte de interes național. Deși la bază este designer de modă, femeia s-a făcut cunoscută și pentru comentariile dure pe care le face atât pe plan politic și nu numai.  

Dana Budeanu, luată în vizor de un membru CNA

Dea lungul timpului, celebrul designer a criticat foarte dur miniștrii din guvern și nu numai în cadrul aplicației sale. Pe această aplicație designerul vorbește despre mai multe subiecte importante pentru români și își spune părerea fără perdea. 

Pe de altă parte, ea este invitată și la postul de televiziune Antena 3, acolo unde uită că este la TV și continuă șirul comentariilor acide. În luna octombrie a anului trecut, Dana Budeanu a făcut acuzații dure la adresa ministrului mediului Tanczos Barna. Ea a declarat că politicianul din UDMR nu își face treaba așa cum trebuie, pentru că are interese ascunse care ar avea legătură cu etnia sa maghiară. 

Un cunoscut membru al CNA o critică dur pe aceasta. Mircea Toma, a spus că ceea ce face Dana Budeanu este o încălcare a mai multor articole.  

Dana Budeanu și-a găsit nașul! Un membru CNA dă de pământ cu celebrul designer: Asta e scenă de coafor

„Asta e scenă de coafor!”

„Cu Dana Budeanu în studio să te numeşti CNN, ar trebui schimbată sigla CNN şi pusă o bufniţă moartă. Aceea ar fi sigla corectă pentru această emisiune. Dana Budeanu care îşi dă cu părerea de chestii strategice. Dana Budeanu care este o sursă de maximă competenţă formată la coafor. De la coafor vine direct la Antena 3”, a declarat Mircea Toma. 

Bărbatul a ținut să menționeze că respectă postul de televiziune și se pare că evoluează excepțional, însă Budeanu strică calitatea acestui post.  

„Moderatorul e perfect de acord cu domnia sa. Asta e scenă de coafor. Nu o deranjezi că vorbeşte sub cască.”, a spus Mircea Toma, membru CNA, conform paginademedia.ro. 

Bărbatul a produs o amendă de 10.000 de lei pentru cele spuse de Budeanu, însă consiliul nu a acceptat. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.