Vedeta a dat destinațiile din străinătate pe una din România

Dana Budeanu este considerată una dintre cele mai puternice femei din lumea mondenă. Creatoarea de stil este extrem de selectivă când vine vorba de locurile în care își petrece timpul. De data aceasta, vedeta a uimit cu destinația pe care a ales-o.

Dana Budeanu a înnoptat la Râșnov

Dana Budeanu este adepta destinațiilor exclusiviste de vacanță. Din imaginile făcute publice de-a lungul timpului, reiese că vedeta a ales locuri scumpe unde să se relaxeze. Creatoarea de stil își iubește însă țara și bogățiile ei turistice, astfel că, a ales de data aceasta și un sejur în România.

Vedeta a poposit la Râșnov, în județul Brașov. Aceasta a ales o unitate de cazare care păstrează tradițiile săsești. Atât din punct de vedere arhitectural cât și al meniului cu care turiștii sunt întâmpinați.

Oaspete de onoare în locația respectivă, Dana Budeanu a avut parte de un tratament special. Se pare ca gazdele știau detalii despre pasiunea acesteia pentru dulciuri. Astfel, pentru Dana au fost pregătite prăjituri și biscuiți de casă după rețetele săsoaicelor din Transilvania.

Social media

De altfel, vedeta s-a bucurat din plin de atmosferă caldă și primitoare. Aceasta s-a declarat de-a dreptul încântată de focul din soba tradițională pregătit special pentru oaspeți. Ea a postat pe contul ei de socializare câteva imagini surprinse pe perioada șederii la Râșnov.

Când toată lumea dormea, cineva a făcut focul în sobă”, a scris vedeta pe Instagram.

Dana Budeanu își ține relația departe de ochii lumii

Dana Budeanu are 42 de ani și este considerată una dintre cele mai controversate vedete din România. Modul acid de a spune lucrurilor pe nume u-a atras simpatia multora, dar și răutățile altora.  Vedeta dă lecții de stil, dar a intrat și în pielea analistului politic.

Dacă își exprimă opiniile cu atât de mult patos, când vine vorba despre viața privată, Dana este foarte rezervată. Vedeta nu și-a expus niciodată fiicele. De altfel, deși are o relație stabilă, creatoarea de stil nu vorbește niciodată despre asta.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.