Dana Budeanu a reacționat imediat la știrea care a panicat populația.

Noul val anunțat de Covid-19 i-a speriat destul de tare pe români. Așa cum era de așteptat, Dana Budeanu nu a rămas nici ea indiferentă acestui subiect. Vedeta a fost vehementă, ca de obicei și s-a asigurat că mesajul este este pe înțelesul tuturor.

Dana Budeanu este mereu preocupată de cele mai noi subiecte sociale și nu numai. În ultima perioadă, vestea că se va atinge un nou prag de Covid-19 i-a panicat destul de tare pe români. Unii dintre ei deja s-au vaccinat cu cea de-a patra doză, în timp ce alții și-au anulat vacanțele.

Situația nu este sensibilă doar la noi în țară, ci și peste hotare. Italia, Franța, Grecia sunt doar câteva dintre țările care au de gând să revină la purtarea măștilor de protecție. Momentan, asta este doar la stadiul de recomandare, însă autoritățile se așteptă la un nou val. Nu și Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are vedeta despre acest nou val de Covid-19
Instagram

Dana Budeanu nici nu ia în calcul un nou val de Coronavirus

Vedeta a reacționat destul de dur și încă nu poate percepe cum lumea mai crede astfel de vești. Dana este de părere că acest nou val este o mascaradă care va funcționa, atâta timp cât oamenii o cred. Vedeta și-a exprimat clar poziția față de aceste știri și a spus din start că ea nu va face parte din categoria celor îngrijorați de așa zisul val nou de Covid-19.

„N-am ce să vă explic, să fac verdicte, să ce?! Deci, nu vine niciun val. Nu vine moartea peste noi. O vor încerca, probabil, cu niște măscuțe și testuțe și cam atât. Le haliți, bine. Nu le haliți, ca mine, iarăși bine. Nu am ce să fac pentru voi.

Nu pot veni la fiecare în casă și nu pot explica fiecăruia că trebuie să înțelegeți că atâta timp cât voi vă supuneți, asta poate să continue la infinit. Nu se întâmpla nimic, nu vă bagă nimeni la ATI”, a spus Dana Budeanu în online.

@anamariatrifon #foryou #viral ♬ sunet original – Maria👀

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.