Nimeni nu a zis că este ușor să lucrezi cu sau pentru Dana Budeanu.

Nu mai este niciun secret faptul că Dana Budeanu este unul dintre personajele care au agitat mereu apele în lumea mondenă. Vedeta a reușit să scandalizeze mai mulți colegi de breaslă și nu numai cu afirmațiile sale. Dana nu este dură doi cu cei din spațiul public, ci și cu persoanele aproapiate.

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este prezentă în lumea mondenă de ani buni și, în tot acest timp și-a conturat o imagine extrem de puternică. Cei care o cunosc pe șatenă știu că aceasta nu este deloc ușor de mulțumit și este destul de greu să îi intri în grații. Și, totușu, există și câteva excepții.

De-a lungul timpului, vedeta și-a construit o echipă pe care a ales-o pe sprânceană. Budeanu lucrează cu cei mai buni și nu a făcut niciodată compromisuri. Dana Budeanu intimidează prin simpla ei prezență, așa că timpul petrecut în preajma ei poate fi o adevărată presiune pentru anturajul ei. Mai ales de când diva le-a impus o serie de reguli.

weekend. Dana Budeanu, listă de interdicții pentru apropiați. Ce nu au voie să facă, sub nicio formă, cei din anturajul ei
social media

Dana Budeanu este greu de mulțumit

Poate părea greu de crezut, însă Dana Budeanu este foarte fermă și când vine vorba de cei din jurul ei. Încă de la început, vedeta le-a trasat persoanelor in anturajul ei o serie de reguli pe care trebuie să le respecte cu orice preț. Una dintre ele este legată de cadouri și nu permite absolut nicio abatere.

Mai exact, Dana Budeanu le-a interzis celor din jurul ei să îi facă cadouri dintr-un motiv cât se poate de simplu. Vedeta este pretențioasă și multe persoane nu o cunosc suficient de bine pentru a o surprinde. Astfel, pentru a evita neplăcerile de ambele părți, Dana preferă să nu primească nimic din partea apropiaților.

„Nu primesc cadouri. Cei care mă cunosc, știu. Pentru că este aproape imposibil să mă știi. Ea mă știe și îmi construiește altarul din Dana Budeanu Store.”, a scris vedeta pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.