Recent, Raed Arafat a anunțat că își dorește ca serviciul de medicină de urgență să fie în subordinea sa, la Ministerul Afacerilor Interne și nu la Ministerul Sănătății. Din acest motiv, Dana Budeanu l-a criticat în termeni foarte duri. Raed Arafat nu o să mai fie ce a fost, spune Dana Budeanu.

Budeanu: Arafat nu o să mai fie ce a fost

„Cred că domnul Arafat nu o să mai fie ce a fost. Am spus-o în decembrie, când a venit domnul Rafila. Cred că şi-a depăşit enorm atribuţiile. Piedone și patronii clubului Colectiv sunt la puşcărie. Arafat nu trebuia să fie. Acolo a fost o nenorocire şi într-o zi vom vorbi liber despre ce s-a întâmplat acolo”, a punctat Budeanu la România TV.

Budeanu mai consideră că pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus, Raed Arafat ar trebui să nu mai apară în spațiul public. Ea susține că Arafat a fost promotorul apocalipsei în mințile și în sufletele oamenilor.

„Şi la începutul mascaradei, ori nu ştiau pe ce planetă sunt, ori urma bătaie de joc la adresa oamenilor, ne spuneau că mai aveţi de stat (n.r. – în case) trei zile… Pentru mine, Arafat nu mai există. A fost promotorul apocalipsei in minţile şi în sufletele oamenilor. Consider că trebuie să se ducă într-un loc foarte puţin vizibil”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu l-a făcut praf pe Raed Arafat: Nu o să mai fie ce a fost! A fost promotorul apocalipsei
arhivă

Cine este Raed Arafat

Raed Arafat este un medic român, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. El a venit în România în anul 1981 pentru a studia medicina. În anul 1990 a pus bazele Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu-Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.

Arafat s-a născut pe data de 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei. Când era mic, împreună cu alți colegi de clasă, a înființat o echipă de prim-ajutor. Acest lucru l-a făcut să realizeze cât de mult îi place medicina de urgență, motiv pentru care a venit în România pentru a studia medicina. În prezent, Raed Arafat ocupă funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).