Dana Budeanu este recunoscută pentru felul sincer în care spune lucrurilor pe nume, fără să îi pese de ceea ce cred oamenii din jur. De cele mai multe ori, creatoarea de modă este dură și agresivă, dar are momentele sale de sensiblitate. Nimeni nu se aștepta să își dezvăluie și această latură, dar s-a întâmplat și i-a lăsat pe toți mască.

Dana Budeanu, rugăminte pentru copiii care o urmăresc

Faptul că vedeta este urmărită de foarte mulți copii este un motiv de îngrijorare pentru ea. Vedetei nu îi place deloc ideea și i-a rugat pe minorii care stau cu ochii pe ea să renunțe la a-i mai viziona Verdicturile, pentru că nu au deloc un conținut potrivit pentru ei.

”Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la “Verdict”. Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube – că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine. Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea – şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri. Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine”, a declarat Dana Budeanu.

Este foarte supărată, pentru că ei ar trebui să aibă o altă viață, să se bucure de momentele din viața lor, să stea mai mult cu cei dragi, nu să petreacă atât de mult pe YouTube. Mulți copii i-au scris pe rețelele sociale că o urmăresc, pentru e mama lor, iar creatoarea a ținut să  menționeze că ea este doar mama fetițelor sale și atât.

”Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii – că nu ştiu cum să abordez situaţia asta – să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici. Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. “Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea. Mama, am atât de multe să-ţi spun! Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube”, a mai declarat vedeta.